Udlejning

Smukke omgivelser

Tjele Gods danner smukke rammer i naturskønne omgivelser. Leder du efter udlejning af bolig, erhvervslejemål eller et lokale til bryllup, konference, privat- eller firmarrangement, er der rig mulighed for at leje lokaler eller bolig i naturrige omgivelser ved Tjele Gods.

OBS! – VI ER I GANG MED EN STØRRE RENOVERING, OG DERFOR ER DET DESVÆRRE IKKE MULIGT AT HOLDE ARRANGEMENTER PÅ TJELE GODS I ØJEBLIKKET. VI OPDATERER SIDEN LØBENDE, OG DET VIL FREMGÅ HER PÅ SIDEN SÅ SNART DET ER MULIGT, AT LEJE LOKALER M.M. 

Ved nærmere info/spørgsmål kontakt; asl@tjego.dk

Ved henvendelser vedrørende jagter kontaktes skytten på; jagt@tjego.dk

Ved generelle henvendelser kontakt; kontor@tjego.dk 

Bryllup - Konference - Fest

Skal du holde konfirmation, konference, fødselsdag eller andre former for arrangementer, har du rig mulighed for at leje lokaler i naturrige omgivelser samt overnatning på Tjele Gods. Skal jeres bryllup fx holdes på en historisk herregård i en riddersal tilbage fra 1300-tallet? Så er Tjele Gods måske det rigtige sted for jer. Her ligger den gamle landsbykirke tilbage fra 1200-tallet som smukt kan danne rammen for vielsen.

Spørgsmål vedrørende udlejning kontakt: kontor@tjego.dk

Mulighed for overnatning

Når du afholder arrangement på Tjele, har du mulighed for overnatning i historiske omgivelser. Vores nyopførte værelser kan lejes til alle typer af arrangementer, og vi vil hjertens gerne være behjælpelig med at koordinere relevante og dygtigere leverandører, som kan matche jeres drømme og ønsker til det specifikke event.

Ved spørgsmål eller ønsker om booking kontakt: kontor@tjego.dk

Privat udlejning

Ved Tjele Gods har vi både lejligheder og huse til udlejning. Mange af dem er smukt beliggende ud til skov, marker og skøn natur. Vi får løbende ledige lejemål, som dog ikke annonceres her på siden. Hvis I leder efter et lejemål i smukke omgivelser, er I selvfølgelig meget velkommen til at sende en forespørgsel på nedenstående mail.

kontor@tjego.dk

Erhvervslejemål

Foruden privat leje, får vi også løbende erhvervslejemål til lagerfaciliter og staldkapacitet ledigt. Vi har tørre-og lagerkapacitet til 20.000 tons korn og frø. Kontakt her driftsleder Jan Køster hvis I vil høre nærmere.

 

jk@tjego.dk

Ridekort & Fiskekort

Ved Tjele Gods har du mulighed for at købe ridekort til udvalgte skove, og vi tilbyder også lystfiskeri i Godsets smukke søer. 
Kontakt venligst skytten for nærmere oplysninger herom.

 

jagt@tjego.dk

Spørgsmål til Godset?